Horloges

Liu Jo Smartwatches

De Liu Jo smartwatch is je perfecte personal assistent in een charmant, eigentijds jasje. Functioneel, vriendelijk in gebruik en met een intuïtieve interface is deze smartwatch compatible met zowel Android als Apple smartphone. Berichtjes zijn discreet te ontvangen, je favoriete muziek op afstand te bedienen en met de extra lange batterijduur van een week heb je het comfort om vrij te bewegen.

 

Als gezondheidscoach houdt deze elegante smartwatch jouw sportprestaties nauwkeurig bij. Een ronde fietsen, je hartslag tijdens het hardlopen, maar ook het monitoren van je slaapritme, calorieën verbruik en (zuurstof)saturatie; alle feedback die je nodig hebt word je gegeven! En met de mogelijkheid de camera op jouw telefoon met je smartwatch te bedienen, is dat mooie moment nu perfect vast te leggen.

 

Over het merkVoice Energy

De nieuwe Voice Energy Smartwatch heeft een rechthoekige kast, gemaakt van aluminium en polycarbonaat. Dit model beschikt ook over de genoemde functie en kent een eenmalige prijs van 99 euro voor alle varianten. De Energy smartwatch kan gedragen worden tijdens het sporten en op elke daily outfit. Van je werk rechtstreeks naar de gym? Geef het sporten nu nog een extra boost met deze Energy smartwatch, Track je work-out en zie er extra fashionable uit, win-win for sure!